​Containerudlejning – beskyt dine ting her hos os

Vi tilbyder udlejning af isolerede containere

Står du og mangler en fleksibel opbevaringsløsning, hvor du kan have de ting stående, som du ikke har plads til derhjemme? Så kan vi hjælpe dig. Hos Jysk Depotrum ApS tilbyder vi nemlig containerudlejning til opbevaring af lige præcis det, du har brug for.

Vores containere til udlejning står i Ikast på Thrigesvej 9, hvor der er gode tilkørselsmuligheder fra hovedveje i området. Du kan derfor også nemt komme hertil, hvis du bor i eksempelvis Silkeborg eller Herning Kommune.

Vores udlejningscontainere er store og isolerede

Skal du bruge et sted, hvor der er plads til større møbler, utallige flyttekasser, al din julepynt eller måske endda en motorcykel? Med vores containerudlejning er det ikke noget problem, uanset hvor meget du skal have opbevaret. Vores containere kan rumme 30 kubikmeter, og her er således plads til det meste.

Vores containere til leje er isolerede, hvilket betyder, at du ikke skal frygte, at dine genstande kommer til skade på grund af kulde og fugt, når du får dem opbevaret hos os. Dertil kan du få adgang til containerne døgnet rundt, og vi har en række hjælpemidler, herunder palleløftere og hækkevogne til rådighed, hvis du skal have flyttet noget særligt tungt.

Kontakt os for at høre mere om vores containerudlejning

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder med vores containerudlejning, eller har du spørgsmål til, hvad det koster at leje en container her hos Jysk Depotrum? Så er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen forbi vores lagerhotel, hvis du vil se vores løsninger an på forhånd.

Ring til os på telefon 97 25 20 45 eller skriv en mail til post@lejher.dk, og lad os hjælpe dig med en container til leje.

Kontakt os i dag

Ønsker du at leje et depotrum, en ejendom eller en toiletvogn, så kontakt os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Send os en email, hvis du har spørgsmål til vores depotrum, lejligheder eller toiletvogne. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jysk Depotrum​ ApS

Thrigesvej 20
​7430 Ikast

CVR: 35866191

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 25 20 45

✉ E-mail: post@lejher.dk

Følg os

Vores Facebookside