Tag en overnatning på vores Bed & No Breakfast

Gå på opdagelse i området og overnat på vores hyggelige værelser

Velkommen til Jysk Bed & No Breakfast i Ikast – et hyggeligt bed and breakfast uden morgenmad. Her kan du tage en overnatning, eller flere, hvis du skal på tur et sted her i området, eksempelvis Silkeborg eller Herning Kommune.

De hyggelige værelser på vores bed and breakfast er praktisk indrettet med eget køkken, så I selv kan tilberede måltider, mens der også er tv, spisebord og behagelige senge, hvor I kan slappe af på jeres ophold, når ikke I er ude på tur.

Praktisk placering med gode muligheder for ture

Ikast byder på en masse smukke naturoplevelser, der indbyder til lange gåture eller en cykeltur på mountainbike rundt i Ikast på den særligt anlagte cykelrute.

Med kun 2 minutters gang til en overdækket gågade og 10 minutter til bus eller tog er det nemt at komme til og fra vores hyggelige bed & no breakfast. Er du i bil, er det nemt at komme til blandt andet Herning, hvor der venter et hav af oplevelser, hvis I eksempelvis skal se fodbold i MCH Arena, til koncert i Jyske Bank Boxen eller noget helt tredje. Desuden giver HerningCentret og Herning gågade rig mulighed for shopping.

På under én time i bil kan du komme til Legoland, Lalandia eller Zoo i henholdsvis Givskud eller Jyllands Park Zoo.

Der er altså ikke mangel på oplevelser her i området, og hvis du bare mangler en overnatning, så kan du nemt gøre det her på vores bed and breakfast – uden morgenmad.

Book en overnatning her på vores bed and breakfast

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores værelser, eller hvis du allerede nu vil booke en overnatning her på Jysk Bed & No Breakfast, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores priser på værelser er pr. nat:

Enkeltværelse: 300 DKK

Dobbeltværelse: 450 DKK​

Kontakt os i dag

Ønsker du at leje et depotrum, en ejendom eller en toiletvogn, så kontakt os i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Send os en email, hvis du har spørgsmål til vores depotrum, lejligheder eller toiletvogne. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jysk Depotrum​ ApS

Thrigesvej 20
​7430 Ikast

CVR: 35866191

Kontakt os

☎ Tlf.: 97 25 20 45

✉ E-mail: post@lejher.dk

Følg os

Vores Facebookside