Telefon:​ 97 25 20 45​​

E-mail:post@lejher.dk

Lagerplads eller isoleret container​ til leje

Hos Jysk Depotrum ApS i Ikast nær Silkeborg og Herning Kommune kan du leje en lagerplads eller en isoleret container til en række forskellige formål. Det kan være din motorcykel, som du vil have på lager, eller det kan være nogle flyttekasser, som du ikke har plads til i din nuværende bolig, og derfor har brug for lagerrum.

Depotrum på vores lager kan fås fra 8 til 98 m3

​Vores lagerplads har rum i mange størrelser. Vi har rum fra 8 kubikmeter til 98 kubikmeter, og depotrumsdøren måler 110 x 220 centimeter. Desuden har vi gode tilkørselsforhold, og du kan naturligvis holde i tørvejr, mens du henter og bringer dine ting.

Vi har hjælpemidler, som du frit kan låne, hvis du skal flytte tunge genstande i dit depotrum. Palleløftere, sækkevogne og lignende er blandt andet at finde på vores lager. 

Du kan endvidere købe flyttekasse, hvis du mangler. De er fremstillet i kraftigt bølgepap, således de har en rigtig god og holdbar kvalitet.

Hallerne er åbne i åbningstiden, men du kan også få udleveret en kode til låsen i porten, hvis du ønsker at benytte din lagerplads eller depotrum uden for åbningstiderne.

Vores lagerplads ligger centralt placeret

​Lagerrummene ligger centralt placeret på Thrigesvej 20 i Ikast, hvor der blot er få minutters kørsel fra rute 15. Vi ligger 10 kilometer fra Herning og 25 kilometer fra Silkeborg. De isolerede containere er placeret på Thrigesvej 9, og de kan rumme 30 kubikmeter.

Kontakt os på telefon 97 25 20 45 eller på post@lejher.dk, hvis du har brug for lagerplads.

​Find os her

Ring til os på​

Skriv til os​ på

Jysk Depotrum ApS
Thrigesvej 20
7430 Ikast

CVR: 35866191

Tlf.: 97 25 20 45
post@lejher.dk